"ЕР ПА ГРУП" ЕООД

Продажба на стелажи, каучукови настилки

Стелажи

Стелажи и складово оборудване плюс пълно разбиране на нуждите на клиента, проектиране на най-доброто решение; Осигуряване на висококачествени продукти на най-ниска цена за нашите клиенти; Строго контролиране на производствения процес, производство на високо квалифицирани продукти, осигуряване на надеждна работа на продуктите. 100% според договореното време за доставка, отговаря на изискванията на клиентите; Професионален и ефективен след продажен екип предоставя на клиентите пълна гама от услуги своевременно.


Налични зони Всички стелажни системи трябва да бъдат проектирани така, че да има достатъчно пространство между палетите / товарът, които са обърнати един към друг, между палетите / товара и краката, и между горните повърхности на горния товар и долната част на горната напречна греда. Трябва да се осигури достатъчно разстояние между оборудването за подготовка на материала и рафта.
Стелажите представляват съвкупност от рафтове използвани за съхранение на стоки или предмети. Стелажите се използват основно в търговията, където се различават палетни, индустриални, рафтови, конзолни. Стелажите се ползват в складове, библиотеки и офиси. Съществуват и съвкупности наричани стелажни стопанства и мецанин конструкции.
Стелажини сиситеми Съвременният подход към търговията, който се променя и развива все повече и повече всеки ден, прави логистиката и дейностите по складирането по-важни.
Новата търговска концепция, която се основава на бързината и ефективността, е произвела професионални производствени изисквания за системите за рафтове. Ако търсите новаторска и опитна компания, която ще ви осигури перфектно обслужване в областта на стелажните системи, които ще улеснят работата ви и ще увеличат производителността ви.
Промишлените стелажни системи са общи, икономични и широко използвани за съхранение. В този контекст той осигурява добавена стойност за предприятията по отношение на подреждането и съхранението и позволява да се увеличи производителността и рентабилността.
С богатия си опит и съвременния инженерен подход, ЕР ПА ГРУП ще Ви предложи най-бързите и най-лесни инсталационни услуги след правилен процес на проектиране, като Ви предложи най-точните стелажни решения в зависимост от Вашата зона на използване и нужди.

стелажи и складово оборудванеФигура на палетен стелаж

Предлагаме следните видове стелажи и складово оборудване:

палетни стелажи виж още
леки стелажи виж още
конзолни стелажи виж още
Тунелни стелажи - DRIVE-IN виж още
Мезонетни стелажи - Мецанин виж още